Μερίδες: 5 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 5΄
Χρόνος ψησίματος: 20'
Υλικά
- 200γρ. Dirollo Spread 4% λιπαρά
- 200ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
- 1 πακέτο πένες 500γρ.
- 300γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
- 3 κουτ. της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν al dente μέσα σε μια κατσαρόλα .
Στο μεταξύ ετοιμάζετε την κρέμα:
Ρίχνετε την Adoro per pasta σε πλατύ και βαθύ τηγάνι και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το Dirollo spread και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να ζεσταθεί καλά η κρέμα.
Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τον κομμένο σολομό, τον άνηθο, αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα προσθέτετε κι αυτά στο τηγάνι.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι και επιπλέον άνηθο ψιλοκομμένο.
πηγή: dirollo.gr