Καλώς ήλθατε στο Supermarket Παναγιωτάς!
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Instagram
Συνταγές
Ζυμαρικά
Γλυκά
Σνακς
Σαλάτες
Κρέας
Θαλλασινά
Κοτόπουλο
Πίτες
Ορεκτικά
Ριζότο
Burger με Dirollo καπνιστό

Χρόνος προετοιμασίας: 30΄
Χρόνος ψησίματος: 10'

Υλικά

  • 600γρ. κιμά μοσχαρίσιο, από σπάλα 
  • 8 φέτες Dirollo καπνιστό
  • 4 ψωμάκια για burger
  • 8 φέτες μπέικον 
  • 4 φέτες ντομάτας
  • Κέτσαπ
  • Μαγιονέζα
  • Kαραμελωμένα κρεμμύδια
  • 4 φύλλα μαρουλιού 
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

Βάζουμε το μπέικον σε ένα κρύο τηγάνι, χωρίς λάδι και το ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να γίνει κριτσανιστό. (Το μπέικον καθώς ψήνεται βγάζει τα λάδια του.) Στο ίδιο τηγάνι, αφού βγάλουμε το μπέικον βάζουμε τα ψωμάκια να ζεσταθούν και να ρουφήξουν τις νοστιμιές από το μπέικον. Αφαιρούμε από το τηγάνι.

Όταν έρθει η ώρα για τα μπιφτέκια να μπουν και αυτά στο τηγάνι απλά τα φτιάχνουμε πολύ απαλά στο χέρι μας χωρίς να τα πιέσουμε καθόλου. Πρέπει το μπιφτέκι να μείνει αφράτο και ζουμερό. ΔΕΝ αλατίζουμε μέσα τον κιμά. Αλατίζουμε μόνο την πάνω και την κάτω μεριά από το μπιφτέκι .

Ψήνουμε για 5' από την κάθε μεριά ή όση ώρα χρειάζεται για να έχουμε ένα μέτριο ή καλοψημένο μπιφτέκι. 

2' πριν βγει το μπιφτέκι βάζουμε από πάνω 2 φέτες Dirollo καπνιστό και το αφήνουμε να λιώσει. 

Σερβίρουμε στα ψωμάκια με το μπέικον, φέτες ντομάτας, κέτσαπ, μαγιονέζα, φύλλα μαρουλιού και καραμελωμένα κρεμμύδια.

 

πηγή : dirollo.gr

Copyright © 2015 Παναγιωτάς ΑΕ
Visa Mastercard Dinnerss Maestro
Haccp"
Σχεδίαση & ανάπτυξη Global Media
Facebook Twitter YouTube
Instagram